7. клас

Курс за подготовка на седмокласници за НВО в края на 7. клас по математика и български език и литература

Курсове за седмокласници в база Лозенец 2020/21

 • Подготовката е съобразена с действащата наредба за НВО  след 7. клас.
 • Обучението е организирано в 4 модула с 8 занимания по предмет, като последното занимание е изпит с времетраене и по формата на НВО върху взетия до този момент материал.
 • Заниманията са в делнични дни с времетраене 120 минути и при изготвяне на програмата поемаме ангажимент да се съобразим със смяната, в която учи детето в училище.
 • Водещо в работата е оформяне на групи (от 5 до 7 деца) в зависимост от нивото на децата с цел осъществяване в по-голяма степен на индивидуалната работа.
 • Таксата за обучение (4 вноски х 250 лв. за един предмет) се заплаща при започването на курса и преди започване на следващите модули. Съобщения за сроковете за заплащане се изпращат по курсистите и на имейл-адрес 10 дни по-рано.
 • Работи се с материали, подготвени от преподавателите и съобразени с етапа на обучение и с нуждите на учениците – за материали се заплаща еднократно сума от 20 лв. за предмет при започването на курса.
 • Имаме готовност да преминем към дистанционна форма на обучение, ако обстоятелствата го налагат.
 • Начало на заниманията – 01.09.2020 год. При допълнително включване в работата на групите –   цената се преизчислява и се предлага вариант за компенсиране на пропуснатото.
 • Заниманията се провеждат в Учебен център „Милениум” – база кв. Лозенец

Записването предполага внасяне на капаро (по 50 лв. на предмет).

 • в периода 26.05. – 14.06.2020 г. – всеки работен ден между 17.30 и 18.30 в база кв. Лозенец
 • в периода 15.06. – 1.09.2020след уговорка по телефона на един от долупосочените телефони до заемане на местата.

Заниманията се провеждат от преподаватели на  Учебен център „Милениум” – база кв. Лозенец

Телефони за контакти:
0888 345 064 – Нелида Перянова
0898 543 019 – Славка Чичева
Е-mail: millenium_alfabet@abv.bg


База кв. Гоце Делчев 2020/21

Екипът на УЦ ,,Милениум” следи внимателно ситуацията с COVID-19. С оглед на удължената карантина и неясната обстановка за следващата учебна година, за съжаление не можем да гарантираме целогодишна подготовка за НВО след 7. клас по български език и литература и по математика. Не разполагаме със собствена база и учителите ни са действащи преподаватели в големи училища. Това ни поставя в положение с много неизвестни, а държим да работим с високо качество и професионализъм, гарантирайки успехи на нашите курсисти. Вече 20 години се гордеем с постигнатите резултати на децата от курсовете ни. За да не изневерим на принципите си, се налага да отложим началото на подготвителните занимания. Когато обстановката позволява, ще предложим различен формат – разработваме ускорен курс и търсим начин да бъдем коректни и полезни на седмокласниците!

Базата ни в кв. Лозенец няма да спира работа, прочетете по-горе подробности.

Следете страницата ни тук и във facebook за повече актуална информация.

С въпроси и коментари можете да ни пишете на info@uchebencentarmillenium.com.