7. клас

Курс за подготовка на седмокласници за НВО в края на 7. клас по математика и български език и литература

База кв. Гоце Делчев 2020/21

УЦ Милениум следи внимателно ситуацията с COVID-19. За разлика от друга година не можем да обещаем, че есента ще се видим в класните стаи. Очакването за нова вълна на зараза и неизвестните относно събирането на ученици от различни части на града в една стая, допълнени с изявлението на министъра, че при следващи грипни епидемии ще се преминава към дистанционна форма на обучение, ни карат да преосмислим формата на курса, да сме гъвкави.

Както всяка година държим да предложим компетентна помощ в подготовка за НВО по български език и литература и по математика. Периодът на изолация ни обогати с дистанционното обучение. Лятото ще адаптираме напълно програмата си, за да можем да отговорим на нуждите и очакванията. 

Благодарим за многобройните запитванията, които получаваме!

С цел гарантиране на системна подготовка, непрекъсвана от налагани ограничения по независещи от нас обстоятелства, обявяваме, че през учебната 2020/21 г. имаме готовност за целогодишна или частична дистанционна форма на подготовка за НВО по математика и по български език и литература в база кв. Гоце Делчев.

Форма на обучение – дистанционно, като имаме готовност, ако можем да влезем в съботите в сградата на 104 ОУ, да продължим на живо. На този етап не можем да прогнозираме, дали ще започнем в училище, затова се подготвяме за дистанционен старт.

Курсът е разделен на 4 модула. Всеки модул по предмет (български език и литература или математика) се състои от 8 занимания, като едно от тях е пробен изпит. Всяко занимание по предмет е с продължителност 150 минути (с кратка пауза в средата). Това са 3,5 учебни часа седмично, т.е. 28 учебни часа в един модул по предмет, съответно по български език и литература и по математика.
Заниманията ще са в събота 9 – 11:30 и 12 – 14:30 ч (евентуално и 15 – 17:30)

Групи – ще работим в малки групи от 10-12 ученици

Метод на работа
Заниманията с преподавател са в събота. Курсистите получават съответните материали за заниманието – текстове, теория, тестове и задачи за работа в клас и за домашно. Регулярно се проверяват домашните работи, примерните тестове, преразкази и задачи. Грешките се коментират и анализират. При дистанционна форма, имаме опит за работа онлайн и платформа със съответните необходими материали.

Планиран старт – 19. септември 2020 г. 

Цена – 230 лв. на модул на предмет

Записване и заплащане

 • От 24. май приемаме онлайн заявки за записване с попълване на формата, от която ще получите съответно автоматично потвърждение.
 • От 10. юни 2020 г. в Центъра на София в градината на Kare-Arte (при спазване на съответните мерки за безопасност) между 18:30 и 19:30 ч. всяка сряда през юни, юли ще можете да внесете по 50 лв. на предмет капаро. През август след индивидуална уговорка.
 • Ако не сте подали предварителна заявка или попълнили формата, то ще можете да попълните бланките и на място в деня на капариране.
 • В началото на септември записалите се ще получат необходимите документи за записването и номера на банковата сметка, на която да преведат останалата част от цената на първия модул.

Първата родителска среща ще е виртуална, след това всеки родител ще получава индивидуално обратна връзка за постиженията на детето си. 

Вярваме в съвместната работа и се радваме, че ще бъдем екип заедно през новата учебна година.

С въпроси и коментари можете да се обръщате на телефон 0887766320 всеки делничен ден между 10 и 16 ч и по всяко време на електронната ни поща info@uchebencentarmillenium.com.


Курсове за седмокласници в база Лозенец 2020/21

 • Подготовката е съобразена с действащата наредба за НВО  след 7. клас.
 • Обучението е организирано в 4 модула с 8 занимания по предмет, като последното занимание е изпит с времетраене и по формата на НВО върху взетия до този момент материал.
 • Заниманията са в делнични дни с времетраене 120 минути и при изготвяне на програмата поемаме ангажимент да се съобразим със смяната, в която учи детето в училище.
 • Водещо в работата е оформяне на групи (от 5 до 7 деца) в зависимост от нивото на децата с цел осъществяване в по-голяма степен на индивидуалната работа.
 • Таксата за обучение (4 вноски х 250 лв. за един предмет) се заплаща при започването на курса и преди започване на следващите модули. Съобщения за сроковете за заплащане се изпращат по курсистите и на имейл-адрес 10 дни по-рано.
 • Работи се с материали, подготвени от преподавателите и съобразени с етапа на обучение и с нуждите на учениците – за материали се заплаща еднократно сума от 20 лв. за предмет при започването на курса.
 • Имаме готовност да преминем към дистанционна форма на обучение, ако обстоятелствата го налагат.
 • Начало на заниманията – 01.09.2020 год. При допълнително включване в работата на групите –   цената се преизчислява и се предлага вариант за компенсиране на пропуснатото.
 • Заниманията се провеждат в Учебен център „Милениум” – база кв. Лозенец

Записването предполага внасяне на капаро (по 50 лв. на предмет).

 • в периода 26.05. – 14.06.2020 г. – всеки работен ден между 17.30 и 18.30 в база кв. Лозенец
 • в периода 15.06. – 1.09.2020след уговорка по телефона на един от долупосочените телефони до заемане на местата.

Заниманията се провеждат от преподаватели на  Учебен център „Милениум” – база кв. Лозенец

Телефони за контакти:
0888 345 064 – Нелида Перянова
0898 543 019 – Славка Чичева
Е-mail: millenium_alfabet@abv.bg